Η ΕΤΑΙΡΙΑ

A.P.S. Machines Ε.E.

Η εταιρία APS machines ιδρύθηκε το 2018 από τον Αντώνη Δήμου και τον Αντώνη Καλογεράκη.
Η πολυετής πείρα των ιδρυτών της τόσο στο κομμάτι του μηχανολογικού, του ηλεκτρολογικού αλλά και του τομέα των βιομηχανικών λύσεων, αποτέλεσε το έναυσμα για τις σημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρίας.
Συμμεριζόμαστε και μεριμνούμε για τις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας ξεχωριστά κατά περίπτωση με προσεγμένη μελέτη, συμβουλευτική και υποστήριξη πάντα δίπλα στον πελάτη πριν και μετά την πώληση ή και για την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων που ήδη κατέχει.

Η APS machines παρέχει οικονομικές και ποιοτικές βιομηχανικές λύσεις στον τομέα των τροφίμων και ποτών καθώς προσφέρει στον πελάτη όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε κάθε βήμα.
Γνωρίζουμε ότι κάθε ενέργεια έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και περιορισμούς και φροντίζουμε πάντα να παράγουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
Το έμπειρο δυναμικό μας μπορεί να σας συμβουλέψει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση που χρειάζεται η εταιρία σας, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την μοναδικότητα της εκάστοτε επιχείρησης είτε μικρής είτε μεγάλης παραγωγικής κλίμακας.
Η Εταιρία μας αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται ένα μεγάλο αριθμό μηχανημάτων, διεθνώς γνωστών και καταξιωμένων κατασκευαστών, για Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών.
Η σωστή εγκατάσταση και συναρμολόγηση ενός μηχανήματος παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργικότητά του καθώς και στην απόδοσή του γι’ αυτό η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την εγκατάσταση των μηχανημάτων, διασφαλίζοντας τις συνθήκες και τις παραμέτρους εκείνες, της βέλτιστης λειτουργίας και απόδοσης.
Εγγυημένα άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνει την υποστήριξη & την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού που προμηθεύεστε από την εταιρία μας καθώς και οποιαδήποτε επισκευή ή αποκατάσταση βλάβης.
Στην εταιρία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας αλλά και αναλώσιμα υλικά για την επισκευή αλλά και την συντήρηση των μηχανημάτων σας. Η ομάδα μας μπορεί να σας κατατοπίσει για την καταλληλόλητα και την συμβατότητά τους ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.
Σκοπός μας είναι σε κάθε περίπτωση μια ουσιαστική σχέση με τους πελάτες μας πέρα από τα κλασικά πλαίσια της συνεργασίας.

Στόχος

Η εταιρία μας παρέχει οικονομικές και ποιοτικές βιομηχανικές λύσεις στον τομέα των τροφίμων και ποτών καθώς παρέχει και την εξ ολοκλήρου τεχνική υποστήριξη για τα ίδια περιβάλλοντα. Τελικός στόχος είναι η ευκολία στην παραγωγή με υψηλή απόδοση και ποιότητα με το δυνατόν χαμηλό κόστος για την εκάστοτε επιχείρηση.

Όραμα

Όραμα της εταιρείας στο άμεσο μέλλον είναι η μέγιστη ενεργή συνεισφορά της στην ανάπτυξη της Ελληνικής
βιομηχανίας- βιοτεχνίας καθώς και στην προώθησή της σε μια καλύτερη και πιο ανταγωνιστική θέση
στην Ευρωπαϊκή Ένωση.